Siste innlegg

Planlagte DVD releaser 2011

Skrevet av Sindre Wrangell
12-01-2011 12:00
Jaktglede har nå tilstrekkelig råfilm for å ferdigstille 2 DVD'er i 2011. Dette er hjortejakt fra Skottland og Bjørnejakt fra Canada:
 
Hjortejakt i Skottland - Planlagt release April 2011
Hjort i SkottlandSe trailer fra denne filmen og les mer om jakt på hjort i Skottland på våre sider. Denne jakten ligner litt på reinsdyrjakt og falt virkelig i smak hos Vegard og Sindre. I filmen følger vi jakten og får blitt med på til sammen 7 fellinger av hjortebukk. Filmen kan forhåndsbestilles i nettbutikken.
 
Bjørnejakt i Canada - Planlagt release Juni 2011
Sindre og hans GrizzlyVi har også lagt ut trailer fra vår jakt etter grizzly og svartbjørn i Canada. Våren 2010 var vi på 10 dagers jakt med kameramann i Canadas villmark og fikk full uttelling med 2 grizzly og 4 svartbjørn. Hele turen er festet på film, og våre redigerere jobber nå med å ferdigstille filmen. Ønsker du å forhåndsbestille denne filmen kan du kontakte oss via kontaktskjema så legger vi deg til på vår varslingsliste (du vil motta epost når den lanseres).
 
Ferdigstilling av de andre filmene
Vi får mange henvendelser ang. når de enkelte filmene er ferdig, og det er noen ganger vanskelig å svare på. Vi setter høye krav til våre jaktfilmer og det krever mye materiale for å få en ferdig redigert DVD av god kvalitet. En av de viktigste faktorene er å ha nok materiale av viltet og gode/spennende jakter.
 
Som jeger vet du at det ofte kan være utfordrende å drive jakt. Så langt har vi dratt på flere forskjellige jaktturer med mål om å lage jaktfilm, men noen ganger får vi ikke nok materiale for å lage en full film på 1+ time. Når materialet ikke er tilstrekkelig har vi laget trailere og informasjonssider og publisert dette, men vi må ut på mer jakt før filmen kan ferdigstilles. Som familiefedre med full jobb ved siden av denne hobbyen får vi ikke alltid prioritert jakten. Vi vil publisere filmene på disse sidene så snart de er ferdige.

Kategori: Jaktglede

Kommentarer

Det finnes ingen kommentarer til dette innlegget

Skriv en ny kommentar

 
 
© Jaktglede 2011
 
Jaktglede forbeholder seg retten til å slette kommentarer til våre blogginnlegg dersom disse er usakelige eller fiendtlige overfor jakt generelt.