Rypejakt

Rypejakt DVD coverVelkommen til våre sider om rypejakt. På disse sidene finner du en kort video fra rypejakt og masse informasjon om rype og jakt. I tillegg finner du en oversikt over hvor du kan jakte samt tips om rypejakt og ryper generelt. Se trailer fra rypejakt.

Drømmen om Finnmark skal endelig realiseres. 3 spendte jegere og 3 ivrige hunder har drømt om dette i mange år. I denne filmen følger vi Sindre Wrangell, Vegard Tronhus og Richard Løfgreen på rypejakt på Finnmarksvidda. Alt er tilrettelagt for en stor opplevelse og det blir noen fantastiske dager når Finnmark viser seg fra sin beste side.

Det er ikke meldt om toppår for rypebestanden, men første dag gir mange muligheter og vi er fornøyd. Fortsetter det slik resten av uken blir dette riktig bra. Kameramannen Torjus Wrangell følger Sindre, Vegard og Richard i 7 dager på vidda og får festet den fantastiske opplevelsen på film.

På disse sidene har du mulighet til å se trailer av vår film. I tillegg til dette finner du en god del informasjon som det vil være nyttig for deg som rypejeger å vite:

  • Rypejakt 2011 – oversikt over jakttilbud på internet
  • Rype og korte fakta – gir litt informasjon om rypenes biologi
  • Tips og råd – gir noen gode tips på veien for deg som rypejeger
  • Historien – gir en kort gjenfortelling av opplevelsen vi hadde i sammenheng med filmingen av vår DVD