Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere er viktig for å få produsert våre jaktfilmer. Her har vi samlet linker til disse.
 
 

Animidas

Animidas logo
Animidas og Lyder Janøy redigerer Jaktglede sine filmer, og har laget musikken til filmene. Animidas tar oppdrag innen animasjon, film redigering, design og webutvikling.
Lyder Janøy anbefales som samardbedspartner av Jaktglede.
 

Censa AS

Jaktglede benytter Censa AS for regnskap og økonomiske tjenester. Ved å benytte Censa AS har jaktglede full kontroll på sin økonomi og det er et regnskapsbyrå vi kan anbefale.
 

Hjortejakt.com

hjortejakt.com
Hjortejakt.com og Knut Førde leier ut hjortejakt på vestlandet og Jaktglede var på hans terreng i 2009 for å gjøre opptak til vår film om Hjortejakt.
 
Knut er en av Norges fremste eksperter på hjort og hjortejakt og en tur til hans terreng kan anbefales på det varmeste. God guiding, masse dyr og store bukker!
 
 

Atira Jakt og Fiskereiser

Atira
Jaktglede reiste i 2010 med Atira til Canada for å jakte grizzly og svarbjørn. Vi fikk en fantastisk reise og felte til sammen 2 grizzly og 4 svartbjørn på 10 dagers jakt. med godt organiserte reiser og viltrike områder kan Atira anbefales for deg som skal på jaktttur.
 
 
 

XXL Adventure

XXL Adventure
Jaktglede reiste i 2009 med XXL adventure til Skottland på hjortejakt. Vår tur gikk til Aberdeen og Tulchan Estate hvor vi fikk en fantastisk opplevelse og til sammen 7 felte bukker. Sammenlignet med norske priser gir denne turen absolutt mye for pengene!